De toepassing van cellulite cups

Wie veel last heeft van cellulite, maar ook wie er gematigd last van heeft, zal maar al te graag een oplossing willen vinden. Dit is bijvoorbeeld mogelijk door cellulite cups te gaan toepassen. Het gaat dan om de combinatie van het gebruik van de cups en de massage die ermee gedaan moet worden. Dit wordt ook wel een bindweefselmassage genoemd. Deze techniek is zelf aan te leren om vervolgens in een kuurvorm de cups te gebruiken. Op deze manier kan de sinaasappelhuid, zoals de klacht ook wel wordt genoemd, worden weggenomen. Dit is voor veel vrouwen zeer belangrijk.

Hoe op de juiste manier masseren?
De cellulite cups moeten gebruikt worden bij een massage. Dat betekent dat eerst de cups op bijvoorbeeld de benen of de billen worden geplaatst en worden ingedrukt. Daarmee zuigt de cup de huid vacuĆ¼m. Vervolgens worden de masserende bewegingen gemaakt. Het best kan dit van beneden naar boven worden gedaan. Daarbij wordt voorgesteld om draaiende bewegingen te maken. Op die manier komt de plaatselijke microdoorbloeding goed op gang. Dit is wat het lymfesysteem stimuleert. Zo kan cellulite worden bestreden. Vaak is een tot tweemaal per week masseren gedurende vijf tot zes weken een goede norm.

Levensstijl aanpassen
Wel is het van belang om naast de cellulite cups ook een aantal andere zaken aan te pakken. Zo kan het bijvoorbeeld helpen om de strijd aan te gaan met overgewicht. Overgewicht helpt de klacht namelijk te ontwikkelen. Door meer bewegen en gezonder eten kan veel bereikt worden. Bedenk overigens ook dat cellulite niet hetzelfde is als cellulitis. De cups werken hier niet tegen. Dat neemt niet weg dat de cups wel veel goeds doen voor de specifieke klachten tegen putjes in de huid waardoor dit een sinaasappelhuid zal worden. Met de cups zal de huid snel weer soepel en strak worden.