Beauty producten met veel voordeel bestellen

We zien overal kortingen en aanbiedingen. We worden er werkelijk omver mee gegooid. Maar toch zijn er maar weinig echte manieren om veel voordeel te pakken op iets wat je wel elke dag echt nodig hebt.

Jouw persoonlijke verzorging is naast je gezondheid een van de belangrijkste dingen waar je dagelijks mee bezig bent. Je wilt er goed verzorgd en representatief uit zien. Hiervoor gebruik je week in week uit weer veel verzorgingsproducten voor je huid en haar. Al deze beauty en wellness producten samen lopen al flink in de kosten. En dan hebben we het nog niets eens over je standaard producten zoals tandpasta en shampoo.

Niet goedkoop maar wel essentieel.

Jouw mascara, lippenstift, parfum, eyeliner, rouge, crèmes, conditioners, en ga zo maar door. Kosten samen een aardig fortuin. Zeker als je elk jaar zou optellen wat je hebt uitgegeven aan cosmetica en andere huidverzorgingsproducten. Ik denk dat je schrikt aan wat je in totaal per jaar uitgeeft aan deze producten.

Cosmetica en huidverzorgingsproducten met veel korting kopen.

Daarom is het aanschaffen van deze producten met korting een slimme zet. Maar waar vind je deze kortingen? Nu hoor ik je denken, de Etos, Kruidvat, Douglas en alle andere winkels waar je regelmatig komt om je voorraad op peil te houden hebben allemaal regelmatig leuke aanbiedingen. Dus je bent er al toch?

Niets is minder waar, want er is een manier om op een leuke en eigentijdse manier nog veel meer te kunnen besparen. En niet een beetje meer, nee echt veel meer. Wat nou als ik je vertel dat er een manier is om 50 tot 80% korting op cosmetica en huidverzorgingsproducten te kunnen krijgen.

Ja dat wil je wel weten he? 😉

Het geheim is een beautybox.

Een wat? Ja haha een beautybox. Misschien heb je weleens gehoord van Styletone, of Van Goodiebox. Dit zijn beautyboxen. Die werken volgens een maandelijks abonnement, geen zorgen je kunt altijd opzeggen! Je krijgt dan voor een klein bedrag elke maand een beautybox thuis gestuurd met daarin 5 tot 6 producten.

Het leuke hiervan is dat je elke maand weer nieuwe en andere producten krijgt. Het is dus erg inspirerend en leidt tot nieuwe inzichten. Maar het grootste voordeel is dat je voor deze box met items veel maar dan ook echt veel minder betaald dan wanneer je dezelfde producten zelf zou bestellen.

Laten we als voorbeeld de Styletone beautybox nemen.

Deze leuke beautybox kun je al voor € 12,50 per maand bestellen. Je krijgt dan 5 producten waarvan de waarde gemiddeld rond de € 80,- ligt. Dit is een besparing van meer dan 80%. Zelfs wanneer je niet alle producten zou willen hebben. Dan nog is het de moeite waard. Want er zit altijd wel iets bij wat je cadeau kan geven aan een goede vriendin.

Geloof je het niet? Kijk dan zelf maar hier voor meer informatie over Styletone. Je zult dan niet alleen zien dat ik gelijk heb en je echt heel veel kunt besparen op het kopen van beautyproducten met een beautybox. Maar je zult ook zien welke boxen er nog meer zijn.

Al met al dus een zeer waardevolle tip om te besparen op de aanschaf van huidverzorgingsproducten en andere gerelateerde produkten die je als vrouw doorgaans nodig hebt. Mocht je het echt niets vinden. Dan is het altijd nog een leuk cadeau om te geven. Je geeft tenslotte veel meer dan dat het jou kost.

Wij zijn ook benieuwd naar jouw ervaringen met deze boxen. Laat je ons weten wat jouw lievelings box is en waarom?