5 top designer horloge merken voor vrouwen

Het kopen van een horloge is geen eenvoudige opgave. Hoewel er genoeg uurwerken op de markt zijn, kan het een uitdaging zijn om er een te vinden die stijlvol is, van hoge kwaliteit is en past bij je smaak. Het verkleinen van je zoekveld kan je hierbij helpen. Van de ultieme luxe merken tot de must-have moderne merken, elk van deze designhorlogemakers is bedreven in het creëren van modieuze horlogeontwerpen. Nu hoef je alleen nog maar te kiezen welk van hun stijlvolle uurwerken je wilt kopen. Hieronder hebben we een lijstje samengesteld van de topdesighorloges voor vrouwen die je moet kennen.

Gucci

Als het om accessoires gaat, weet Gucci zeker wat hij doet. Maar we houden niet alleen van de loafers en de iconische Dionysus-tas van het merk. Gucci’s assortiment horloges is namelijk ook met veel chique en fashion-forward ontworpen.

Chanel

De ongelofelijke stijl en kwaliteit van Chanel gaat verder dan alleen de kleding, het gaat ook om de accessoires. De horloges van het luxe modemerkl zijn bijzonder indrukwekkend en zijn elke cent van hun aanzienlijke prijskaartje waard.

Coach

Op zoek naar een trendy horloge om je pols te versieren? Iconisch Amerikaans modelmerkl, Coach heeft misschien wat je nodig hebt. Het merk heeft zichzelf de laatste tijd opnieuw uitgevonden en heeft nu een moderne en jeugdige esthetiek met behoud van de traditionele wortels.

Versace

Als je een echt luxe horloge om je pols wilt hebben, kijk dan niet verder, check het aanbod horloges van Versace. De uurwerken van het Italiaanse merk zijn net zo glamoureus en onweerstaanbaar als de prachtige modeontwerpen.

Rolex

Rolex is toch wel hét horlogemerk. Met 18kt goud op de wijzerplaten glinstert een Rolex horloge om je pols. 

Gassan.com 

Horloges voor dames van luxe merken zoals Gucci, Chanel en Rolex horloges vind je op Gassan.com.