Antwoorden op de meest gestelde vragen over laser ontharen

Is mijn huid geschikt voor laser ontharen?

Absoluut – de meerderheid van de mensen is geschikt voor laser ontharingsbehandelingen. Laserlicht wordt aangetrokken door donkere haarzakjes en daarom hoe donkerder het haarzakje, hoe waarschijnlijker het is om permanent uw ongewenste haar te verwijderen. De enige uitzondering is voor mensen met blond, rood of wit haar waarbij behandelingen voor laser ontharen helemaal niet werken. Dezelfde regels gelden bij gezichtshaar verwijderen.

 

Wat is laser ontharen?

Laser ontharen is geschikt voor zowel mannen als vrouwen, en meer mensen ontdekken elke dag de voordelen van laser ontharing. Meer dan 70% van de mannen en 85% van de vrouwen gebruiken nu laser ontharing met een succespercentage van 85-99% permanente haarvermindering na slechts 6 tot 10 behandelingen. De Alexandrite- en ND: YAG-technologie legt uw haarzakjes bloot aan pulsen laserlicht die hun vermogen om opnieuw te groeien te vernietigen en uw ongewenst haar aanzienlijk te verwijderen.

 

Hoe vergelijkt laser ontharen met andere haarverwijderings methodieken?

Traditionele ontharingsmethoden omvatten scheren, ontharen, epileren en ontharingscrèmes. Dit zijn slechts tijdelijke oplossingen die vaak ongelegen, pijnlijk en irriterend zijn voor de huid. Waxen is pijnlijk en kan het oppervlak van uw huid beschadigen. Ontharingscrèmes zijn behoorlijk giftig en werken door de chemische samenstelling van het haar te veranderen. Dit betekent dat het haar gemakkelijk valt, maar snel zal terug groeien omdat het geen effect op de haarzakjes heeft gehad. De Gentlelase, GentleMax Pro en ND: YAG laser biedt zachte, niet-invasieve, chemicaliën vrije en langdurige oplossingen om ongewenst haar op elk lichaamsgebied te verwijderen.

 

Hoe bereid je je voor op een laser ontharingsbehandeling?

Als je je haar hebt gebleekt, moet je de normale kleur laten teruggroeien voordat je verder gaat met laser. Anders is er geen voorbereiding nodig, behalve het gebied scheren de avond ervoor, en vermijd het gebruik